Bang & Bonsomer on ostanut Purfin Oy:n polyuretaanin raaka-aineiden ja koneiden liiketoiminnan. Yritysosto vahvistaa Bang & Bonsomerin asemaa polyuretaanin käyttösegmentillä ja luo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan laajentamiselle. Ostettu liiketoiminta yhdistetään Bang & Bonsomerin polyuretaaniosastoon komposiitteihin ja polyuretaaneihin keskittyneessä liiketoimintayksikössä. Yritysosto suoritettiin 28. helmikuuta 2017.
Purfin Oy on johtava polyuretaanin käsittelyyn liittyvien järjestelmien, apuaineiden ja koneiden jälleenmyyjä Suomessa ja Virossa. Yritys on toiminut PU-liiketoiminnassa yli 20 vuoden ajan ja sillä on markkina-alueella kattava asiakas- ja toimittajaverkosto.
Bang & Bonsomer on useiden teollisuuden raaka-aineiden ja apuaineiden johtava toimittaja Suomessa, Skandinaviassa, CIS-maissa ja Baltian maissa. Yrityksellä on seitsemän teollisuuteen suuntautunutta liiketoimintayksikköä, jotka ovat erikoistuneet teollisuussovellusten myyntiin ja palveluihin. Bang & Bonsomerilla on myyntikonttoreita ja varastoja kymmenessä maassa ja yritys työllistää yhteensä yli 274 henkilöä. Yrityksen myynti oli 158 miljoonaa euroa vuonna 2016.
Lisätietoja: Tõnu Saar, Business Unit Director / Komposiittiteollisuus, Puhelinnumero: +372 658 00 10, sähköposti: tonu.saar@bangbonsomer.com