Liiketoimintayksikkö keskittyy toimittamaan korkealaatuisia kantoratoja ja erikoisraaka-aineita erilaisiin ekstruusio-, muovaus- ja jatkojalostusprosesseihin pakkaus- ja muoviteollisuudessa. Meidän ydinosaamisemme ja aktiivisuutemme on jaettu kolmeen sovelluskeskeiseen liiketoimintasegmenttiin.

Tekniset muovit – Termoplastisia elastomeereja, polyamideja, kopolyestereitä, räätälöityjä korkean lämpötilan ja korkean suorituskyvyn muoviseoksia, väri- ja lisäainetiivisteitä ruiskuvaluun, putki – ja profiilinekstruusioon sekä rotaatiovaluun.

Joustopakkaukset– sulku(barrier)polymeerit (EVOH- ja Polyamidi-polymeerit), liimapolymeerit, polyesterikalvot, polypropeenikalvot, polyamidikalvot, laminointiliimat, kylmäsaumauslakat, kuumasaumauslakat, väri- ja lisäainetiivisteet (masterbatchit) kalvo- ja muottipuhallussovelluksiin.

Paperi, kartonki  – aaltopahviteollisuuden raaka-aineet (valkaistu ja ruskea testliner, fluting, kraft top), mikroaaltopahvi ja erikoistuotteet aaltopahvista, läpivärjätyt kartongit, täyssellukartongit, taivekartongit, säkkipaperit, kraftpaperit, 3D-paperit (FibreForm), kierrätetty hienopaperi, erikoispaperit, tarralaminaatit, laminointiliimat, repäisyteipit.